Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Kedves Véndiákunk!

Június 28-án (pénteken délután), az Egyetemvárosban tartjuk második Véndiák találkozónkat "Mi vagyunk a világ" címmel. 

Szeretettel hívunk és várunk Téged is, aki Intézetünk egyik képzésén szerezted diplomádat!

További információért látogass el az Intézeti facebook-oldalra (https://www.facebook.com/mevrgi), és az esemény oldalára https://www.facebook.com/events/978550420292625 is!

Folyamatosan frissülő tartalmakkal és részletekkel várunk. Találkozzunk!

Elevenítsük fel együtt a múltat, tervezzük együtt a jövőt, építsük a VRGI-s közösséget, és érezzük jól magunkat!

Kérjük ezt a felhívást, üzenetet juttasd el egykori csoporttársaidnak, barátaidnak akikkel szívesen részt vennél egy laza, baráti találkozón!

 

Számítunk Rád! Találkozunk június 28-án az Egyetemi Sportközpontban!

 

Üdvözlettel:

Prof. Dr. Nagy Zoltán

intézetigazgató, egy. tanár


 

 

„Gazdász, a nagy világ büszkén tekint le rád. …”

Miskolci Egyetem, Gazdász Himnusz

 

Miskolc, 2024. február 6.

 

Kedves Véndiákunk!

 

Az elmúlt évtizedekben a Világ- és Regionális Gazdaságtan Intézet képzései a Gazdaságtudományi Kar oktatási portfoliójának hangsúlyos, fontos elemeivé váltak. Ezt láthattuk a hagyományos struktúrában és a Bologna-rendszerben indított programok esetében egyaránt.

Az évek során több mint ezer, a nemzetközi gazdasági kapcsolatokat értő és alakító, a gazdaságfejlesztést fenntartható módon segítő, az emberi erőforrással felelőségteljesen, hatékonyan gazdálkodó szakembert képeztünk, nappali és levelező tagozaton egyaránt.

Ennek a közösségének vagy értékes tagja TE is! Nagy örömmel köszöntelek kollégáim nevében is!

Közreműködésetekre és támogatásotokra az elmúlt időszakban már építhettünk, amit jól mutatnak és igazolnak a szakmai napok, a nemzetközi projektek, a duális képzési szerződések és partnerségek, a konzultációk. Aktív részvételetekkel tavaly, július elején nagy sikerrel rendeztük meg az első „Nemzetközi ALUMNI-találkozónkat” az egyetemi Sportközpontban. Ígérjük, hogy a folytatás idén következik!

Köszönjük segítségeteket!

A jövőben még inkább a barátság és kollegialitás szellemében kívánjuk formálni közösségünket és megrendezni eseményeinket! Számítunk véleményetekre!

A folyamatos tájékoztatásért és kapcsolattartásért hálózatot szervezünk, amelybe hívunk Téged. A hálózat építése önkéntes alapon történik, valamennyi tag hasznára. A belépés csupán az Intézet képzésein végzettek számára adott, ehhez a következő „Google e-form” kitöltése szükséges: https://forms.gle/CSfXiEXPXqnBs6CD7. A kapott adatokat harmadik félnek nem adjuk át és a Miskolci Egyetem adatkezelési szabályzata szerint kezeljük (Adatkezelési tájékoztatók - Miskolci Egyetem (uni-miskolc.hu).

Kérjük küldd tovább e levelet évfolyamtársaidnak, csoporttársaidnak, akik a VRGI-ben végeztek!

További információkat a közösségi felületünkön (https://www.facebook.com/mevrgi), illetve közvetlenül a megadott elérhetőségeken kaphatsz!

Maradjunk kapcsolatban és találkozzunk 2024-ben!

Jó szerencsét! Pénzt a Gazdásznak!

 

Üdvözlettel:

Prof. Dr. Nagy Zoltán

intézetigazgató, egy. tanár